Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Tito's

De tito's (12-14j.) maken al eens een daguitstap met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Ooit maakten ze een smakelijk maal in hun tito-restaurant, waarvan de leiding dan kon komen proeven. Pleinspelen vinden ze ook best leuk, vooral als er wat tactiek aan te pas komt. Soms schminken ze zich om het gekst, en in de zomer gieten ze hun leiding nat!

Een titozondag is voorlopig van 14u tot 18u en om de twee weken mogen jullie frietjes eten op de chiro. Dit wordt aan het begin van een chirojaar met je leiding natuurlijk besproken. Ook voor de tito’s bedraagt het wekelijks lidgeld nog steeds € 1,00.programma Tito

Programma Tito’s

Dag allerliefste tito's/tito-ouders,

De chirozondagen beginnen om 14u en eindigen om 18u.

Jullie komen aan via de bareel aan het gras met mondmasker. Indien je met de fiets komt, mag je deze eerst op de stenen parkeren en kom je nadien via de straat naar het gras. Als je mama of papa je zou komen brengen/ophalen, vragen we hen het terrein niet te betreden om bubbelvermenging te vermijden. Bij aankomst worden de handen ontsmet en er wordt enkel buiten gespeeld. Check dus even het weer vooraleer je vertrekt en kleed je hier steeds naar. :)

We zouden jullie ook willen vragen om elke zondag gepast €1 mee te nemen voor een drankje. Daarnaast mogen jullie een extra centje meebrengen wanneer we frietjes eten. Als we frietjes eten zal dit steeds hieronder vermeld staan bij het programma. 

Indien hierover nog vragen zouden zijn, kunnen jullie ons ook altijd contacteren (zie contactgegevens hieronder). 

Hieronder het programma voor aanstaande zondag(en): 

 

Zondag 21/05

 

Aangezien de weergoden ons gunstig gestemd zijn doen we vandaag waterspelletjes. Vandaag zijn het frietjes.

 

Zondag 28/05

 

Vandaag doen we omgekeerde spelen. Gewoon spelletjes maar dan omgekeerd. Vandaag zijn het geen frietjes. 

 

Zondag 04/06

 

Vandaag is het geen chiro want de leiding is druk aan het studeren.

 

Zondag 11/06

 

Vandaag is het geen chiro want de leiding is druk aan het studeren.

 

Zondag 18/06

 

Vandaag is het geen chiro want de leiding is druk aan het studeren.

 

Speelse groetjes van jullie leiding

Niels

 

Infogegevens:

 

niels@chiroheffen.be

 

Leiding titos

titos

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters