Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Tito's

De tito's (12-14j.) maken al eens een daguitstap met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Ooit maakten ze een smakelijk maal in hun tito-restaurant, waarvan de leiding dan kon komen proeven. Pleinspelen vinden ze ook best leuk, vooral als er wat tactiek aan te pas komt. Soms schminken ze zich om het gekst, en in de zomer gieten ze hun leiding nat!

Een titozondag is voorlopig van 14u tot 18u en om de twee weken mogen jullie frietjes eten op de chiro. Dit wordt aan het begin van een chirojaar met je leiding natuurlijk besproken. Ook voor de tito’s bedraagt het wekelijks lidgeld nog steeds € 1,00.programma Tito

Programma Tito’s

Dag allerliefste tito's/tito-ouders,

De chirozondagen beginnen om 14u en eindigen om 18u.

Jullie komen aan via de bareel aan het gras met mondmasker. Indien je met de fiets komt, mag je deze eerst op de stenen parkeren en kom je nadien via de straat naar het gras. Als je mama of papa je zou komen brengen/ophalen, vragen we hen het terrein niet te betreden om bubbelvermenging te vermijden. Bij aankomst worden de handen ontsmet en er wordt enkel buiten gespeeld. Check dus even het weer vooraleer je vertrekt en kleed je hier steeds naar. :)

We zouden jullie ook willen vragen om elke zondag gepast €1 mee te nemen voor een drankje. Daarnaast mogen jullie een extra centje meebrengen wanneer we frietjes eten. Als we frietjes eten zal dit steeds hieronder vermeld staan bij het programma. 

Indien hierover nog vragen zouden zijn, kunnen jullie ons ook altijd contacteren (zie contactgegevens hieronder). 

Hieronder het programma voor aanstaande zondag(en):  

 

zondag 24 april: Geen Chiro vandaag! De leiding organiseert dit weekend ons jaarlijks Paasweekend. Heel het weekend is iedereen welkom op de Chiro voor de allerleukste activiteiten. Hou zeker jullie mail, Facebookpagina en de website van de Chiro in het oog voor meer informatie :)

Zondag 1 mei: chiro 

zondag 8 mei: vandaag gaan we onze taarten rondbrengen. jullie worden verwacht tegen 9uur in chiro uniform op de chiro. Het rondbrengen zelf zal starten vanaf 10 uur. 

zondag 15 mei: Vandaag is het Gewestdag op het Blosoterrein van Hofstade. We spreken af om 13 uur in Hofstade aan de inkom en de zondag eindigt om 17u in Hofstaden.  we willen vragen om jullie vervoer zelf te regelen. Voor deze zondag neem je ook 4 euro mee.

zondag 22 mei: chiro 

 

Zondag 29 mei: Geen Chiro (examens)

 

Zondag 5 juni: Geen Chiro (examens)

 

Zondag 12 juni: Geen Chiro (examens)

 

Zondag 19 juni: Geen Chiro (examens)

 

Zondag 26 juni: terug Chiro ! JEEEEJJJJ

 

Zondag 3 juli: Met zen allen naar de zee! Meer info hierover volgt

 

 

Groetjes van de Titoleiding <3

Britt Van Kerkhoven    0471860007    Britt@chiroheffen.be

Janne Van Horenbeeck 0460971165  Janne@chiroheffen.be 

Fien De Vil   0468273374  Fien@chiroheffen.be 

Annelien Verbert 0474235908 annelien@chiroheffen.be 

 

Leiding titos

titos

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters