Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Speelclub

De 8-10 - jarigen en hun leiding duiken onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Onze speelclubbers gaan mee op een volledig tentenkamp en gaan in het jaar met de groep op weekend.

Net zoals bij de Petoeters duurt een chirozondag van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart jullie leiding voor grotere activiteiten en krijg je een frisdrankje op de chiro.programma Speelclub

Liefste Speelclub en speelclubouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. We vragen om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje.

Hou zeker het weekend van 29 april tot 1 mei vrij, want dan gaan we op speelclubweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer, we spelen namelijk vooral buiten. 

De speelclub heeft Chiro van 14u00 tot 17u00.

We willen iedereen vragen een drinkbus mee te nemen en een mondmasker op te zetten tot je op je lijn in formatie staat. Het dragen van een mondmasker is binnen verplicht, geef uw kind er dus voldoende mee.

 

Komende zondagen:

7/08:

Deze zondag is het geen Chiro! De leiding is bezig met de containers uit te laden.

14/08:

Deze zondag is het terug chiro!

21/08:

Het is Chiro vandaag.

28/08:

Vandaag gaan we met heel de Chiro naar Maanrock! Meer info:

Binnenkort is het weer zover, Maanrock!!

We gaan met heel de Chiro naar Maanrock op zondag 28 augustus.

Omdat we waarschijnlijk met heel veel leden zullen zijn aangezien iedereen Like Me waarschijnlijk wil zien, spreken we in Mechelen af in plaats van op de Chiro!

We spreken af aan de McDonalds op het Rode-Kruisplein, dit om 14u.

Ophalen gebeurt op dezelfde plek om 17u. Indien er ouders zijn die daarna nog met hun kind naar Maanrock willen gaan kijken, gelieve uw kind ook op het Rode-Kruisplein af te komen halen.

Graag zouden we ook weten wie er van de leden allemaal meegaat. Gelieve op deze mail een antwoord te sturen of je zoon of dochter meegaat naar Maanrock.

Wij kijken er alvast naar uit!

4/09:

Deze zondag is het onze befaamde rommelmarkt. Allen welkom voor een drankje en een hamburger. Het is dus geen Chiro.

11/09:

Deze zondag is het overgang. Jullie komen vandaag te weten wie jullie nieuwe leiding is.

 

Tot zondag! 

Jullie leiding: Ode, Julie, Senne, Cédric en Jasmine

Leiding speelclub

speelclub

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters