Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Rakwi's

De 10-12 jarigen worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen te maken in klei. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot flippo-bosspel. In het geniep lachen ze met de jongens, of vertellen ze een vieze mop.

Omdat je bij de Rakwi’s al net iets meer mag duurt voor hen een chirozondag van 14u tot 17u30. Van al dat ravotten worden onze rakwi’s natuurlijk dorstig breng daarom €1,00 lidgeld mee per zondag, hiervoor krijg je een drankje. En wat doen we met de overschot van het geld? Sparen zodat we al eens kunnen gaan zwemmen of leuke dingen kunnen doen op kamp!programma Rakwi

Dag Rakwi's,
hieronder het programma voor de komende weken.

8 januari 2023

Vandaag is het Kerstspel: we spelen met heel de Chiro een groot spel vandaag. Daarna eten we allemaal samen lekkere koffiekoeken en drinken we iets lekkers. Na het eten kijken we ook nog een film met z'n allen. Jullie worden op de Chiro verwacht om 10u met €5,00. Tot zondag! 

15 januari 2023 - 22 januari 2023 - 29 januari 2023

Deze drie zondagen is het gewoon Chiro, maar onze taak als leiding wordt deze zondagen overgenomen door de Aspi's. Zo kunnen zij al eens proeven van hoe het is om leiding te zijn! Wij zitten deze weken achter onze boeken want wij hebben examens... Veel plezier! 

5 februari 2023

Vandaag geen Chiro, de leiding is op kampweekend om het bivak van 2023 voor te bereiden.

12 februari 2023

Vandaag gaan we met heel de Chiro schaatsen in Mechelen. De rakwi's gaan met de fiets. Meer informatie volgt snel.

19 februari 2023

Chiro

26 februari 2023

Chiro

4 en 5 maart 2023  

Dit weekend zijn het eetdagen. Kom zeker allemaal langs om van ons lekker eten te smullen :). Meer informatie vindt u op de website en Facebook. Zondag is het dan ook geen Chiro. 

10 tot 12 maart

Hou deze datum al maar vrij! Wij gaan op Rakwi weekend! Verdere info over wat mee te nemen en de locatie volgen nog via mail!

 

Tot zondag!

Groetjes

Emma, Yanne, Noor en Pjotr

Leiding rakwis

rakwis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters