Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste voorlopig van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag is voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

Zondag 17 september 

Vandaag is het vriendjesdag!! Alle nieuwe leden van het eerste en tweede leerjaar mogen vandaag een dagje komen proberen op de chiro. Hopelijk zien we jullie allemaal zondag!! 

 

Zondag 24 september 

Vandaag proberen we een mooie kring te maken en spelen we kringspelen

 

Zondag 1 oktober 

Vandaag spelen we sporenspel in Heffen. Hierbij verstopt 1 deel van de groep zich ergens in het dorp en probeert het andere deel van de groep hun te vinden aan de hand van tips. 

 

Zondag 8 oktober 

Vandaag spelen we olympische spelen en komen we te weten de beste petoeter is. Tot zondag! 

 

Zondag 15 oktober 

Vandaag is het Cross in leest. We spreken hierbij af om 14 uur aan de frituur in Leest en hier mogen ze ook terug worden opgehaald om 17 uur. Inschrijven voor deze dag is verplicht, de link volgt nog! 

 

Vrijdag 20 oktober 

Vandaag is het dag van de jeugdbeweging!! Op deze dag mogen jullie voor één keer met jullie chiro uniform naar school om te laten zien dat jullie bij Chiro Heffen zijn! Geniet van jullie dagje <3

 

Zondag 22 oktober 

Voetbal, baseball, basketbal of trefbal? Vandaag spelen we ze allemaal met onze super leuke balspelen, tot zondag! 

 

Oktoberfesten weekend 

Vrijdag 27 oktober: vandaag is het dia avond, hierbij worden er foto's van het afgelopen kamp gepresenteert. Wil je graag zien hoe jullie kleine spruit het kamp heeft beleefd? Kom dan zeker een kijkje nemen in de chiro, de deuren openen om 19 uur en we gaan van start om 19:30. 

Zaterdag 28 oktober: Vandaag is het onze grote winterbbq. Inschrijven hiervoor is verplicht en volgt nog via mail en op papier! 

Zondag 29 oktober: Vandaag spijtig genoeg geen chiro aangezien jullie leiding alles is aan het opruimen van dit weekend! 

 

Zondag 5 november

Vandaag spelen we jullie favoriete spelletjes 

 

Zondag 12 november 

Vandaag is alles in het thema van dieren, we spelen dierenspelletjes vandaag!! 

 

Vrijdag 17 november tot Zondag 19 november

Dit weekend hebben we petoeterweekend!! Hou deze datum zeker vrij, verdere informatie volgt nog via mail. 

 

Zondag 26 november

Vandaag is het geen chiro want jullie leiding is op leidingsweekend! 

 

Zondag 3 december

De Sint is in het land en komt vandaag naar de chiro. Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest. Jullie mogen zelf ook een tekening maken om aan de Sint en Piet te gaven. Hopelijk kunnen jullie er allemaal bijzijn :)) 

 

Zondag 10 december 

Vandaag zien we wie er het sterkste is en zetten we de meisjes op tegen de jongens in battle of the sexes

 

Zondag 17 december 

Vandaag is het kerstspel, hierbij worden jullie om 10 uur op de chiro verwacht en blijven jullie hier tot 15 uur. Maar wat doen we vandaag allemaal? Als eerste spelen we een groot spel in de voormiddag met heel de chiro om dan 's middags lekkere koffiekoeken te eten en hierna gezellig een film te zien. Je moet je hier niet voor inschrijven! 

Zondag 24 en 31 December 

Deze zondagen is het geen chiro, Fijne kerstmis aan onze favoriete petoetertjes!! 

 

Lieve groetjes van de petoeterleiding <3

Mon, Lies en Lisse 

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters