Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste voorlopig van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag is voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

Zondag 11 septemer 2022

Vandaag is het overgang. Jullie krijgen allemaal nieuwe leiding en sommige van jullie komen in een nieuwe groep terecht. De kindjes die naar het derde leerjaar gaan worden Speelclub, en de anderen blijven Petoeter. We gaan jullie allemaal super hard missen en hopen dat jullie nog een leuke chirotijd hebben!!! 

Zondag 18 september 2022

Vriendjesdag voor nieuwe leden die eens willen komen proberen van het eerste of tweede leerjaar, hopelijk tot dan :)). 

Vrijdag 23 september 2022 

Dia avond op de chiro!! We laten al jullie foto's zien van kamp, jullie zijn allemaal welkom vanaf 19 uur, en we beginnen eraan om 19:30. 

Zondag 25 september 2022 

Vandaag spelen we Ruwe spelen op de chiro. 

Zondag 2 oktober 2022 

Vandaag spelen we sporenspel. Een team gaat zich verstoppen in heffen en laat tips achter, het andere team probeert hun te vinden aan de hand van de tips. 

Zondag 9 oktober 2022

Vandaag is het Cross in leest, verdere info volgt! 

zondag 16 oktober 2022 

Vandaag spelen we alle leuke klassieke spelen. 

Zondag 23 oktober 2022 

Vandaag gaan we spelletjes spelen rond halloween. 

Zondag 30 oktober 2022 

Vandaag is het geen chiro, jullie zijn allemaal welkom op zaterdag 29 oktober in de chiro voor onze oktoberfeesten met een lekkere BBQ! 

Zondag 6 november 2022 

Vandaag spelen we het grote levende ganzebord spel. 

Zondag 13 november 2022 

Vandaag spelen we Balspelen op de chiro. 

Zondag 20 november 2022

Zondag 27 november 2022 

Wk op de chiro dus geen chiro voor vandaag, jullie mogen altijd komen kijken! 

Zondag 4 december 2022 

De sint komt vandaag naar de chiro! Zijn jullie braaf geweest of moeten jullie mee in de zak van zwarte piet? Neem allemaal al zeker een mooie tekening mee voor de sint en zwarte piet! 

Zondag 11 december 2022 

Vandaag spelen we kringspelen! 

Zondag 18 decemeber 2022

Vandaag spelen we het kerstspel op de chiro, jullie worden om 10 uur verwacht op de chiro voor spelletjes, hierna eten we koffiekoeken en kijken we nog een leuke film. Tot dan! 

 

Lieve groetjes de petoeterleiding <3

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters