Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

kerstrozenverkoop Tito's

Beste Heffenaars

Wij zijn de Tito’s van Chiro Heffen :)

Om een extra centje te verdienen voor op kamp verkopen wij dit jaar rode kerstrozen. We bieden onze mooie plantjes aan aan een democratische prijs van 6 euro het stuk. 

We hopen alvast massaal op jullie bestellingen via onderstaande link! Bestellingen kunnen geplaatst worden tot en met 23 november. We komen ze vervolgens op 3 december leveren aan huis in Heffen en Leest of jullie kunnen ze ook komen afhalen op de chiro tussen 14u en 17u30. 

Alvast een dikke dankjewel!

Veel winterse groetjes,

De Tito's van Chiro Heffen 

https://forms.gle/zFwtyPLduc9AksMf8

 DANKU - Oktoberfesten

De Oktoberfesten waren een groot succes. Meer dan 200 mensen zijn komen eten tijdens onze winterBBQ. Bedankt voor jullie steun! De centjes die we verzameld hebben zetten we vooral in om het Bivak te bekostigen.

DANKU! Oktoberfesten 2023

Binnenkort vieren we feest. Op 27 & 28 oktober houden we onze Oktoberfesten. Vrijdag blikken we terug op het kamp met onze dia-avond. Zaterdag houden we een cava-bar open en organiseren we de winter BBQ.

Hier inschrijven: https://forms.gle/SG4xou1YAHUG44HK7Vriendjesdag

Beste Heffenaars, Chiro-ouders en sympatisanten 

Op zondag 17 september doen wij een vriendjesdag waarbij nieuwe leden een dagje mogen komen proberen om te zien of de chiro iets voor hun is. Voor de jongste leden van de petoeters en speelclub (L1-L4) is deze zondag tot 17 uur, voor leden van de rakwi's (L5 & L6) is deze dag tot 17:30. Hopelijk zien we jullie daar!! 

Bij vragen mag je ons altijd een mailtje of een berichtje sturen via facebook. 

Groetjes 

De Leiding! De banier

https://www.debanier.be/ paasweekend 2023

Ons paasweekend gaat weer van start.

Een heel weekend feest, wie zondag naar de brunch en kubb toernooi wilt komen dient zich wel in te schrijven.

Kubb: https://forms.gle/QYDNqfy9dLEdaYky6

Brunch:

https://tinyurl.com/2u344n6h 

Recenter nieuws Ouder nieuws

 


website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be