Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Vriendjesdag

Beste Heffenaars, Chiro-ouders en sympatisanten 

Op zondag 17 september doen wij een vriendjesdag waarbij nieuwe leden een dagje mogen komen proberen om te zien of de chiro iets voor hun is. Voor de jongste leden van de petoeters en speelclub (L1-L4) is deze zondag tot 17 uur, voor leden van de rakwi's (L5 & L6) is deze dag tot 17:30. Hopelijk zien we jullie daar!! 

Bij vragen mag je ons altijd een mailtje of een berichtje sturen via facebook. 

Groetjes 

De Leiding! De banier

https://www.debanier.be/ paasweekend 2023

Ons paasweekend gaat weer van start.

Een heel weekend feest, wie zondag naar de brunch en kubb toernooi wilt komen dient zich wel in te schrijven.

Kubb: https://forms.gle/QYDNqfy9dLEdaYky6

Brunch:

https://tinyurl.com/2u344n6h Paasspel

Op 9 april gaat naar jaarlijkse traditie ons paasspel door op onze eigen Chiro. 
 
Deze zondag start uitzonderlijk om 10h00, met het einde voorzien rond 15h00. Dit geldt voor elke groep, m.a.w. van Petoeter t.e.m. Aspi. 
 
Middageten (koffiekoekjes) en drankjes (chocomelk, fruitsap,...) worden door ons zelf voorzien deze dag. 
 
Voor deze "speciale" zondag vragen we €5 (eten en drankjes). 
 
Inschrijven voor deze zondag is VERPLICHT, en kan gebeuren via onderstaande link VOOR 2 april. Door het vooraf inschrijven, kunnen we verspilling van eten en drank tegen gaan. 
 


D-A-N-K-U, dank u!

Bedankt aan iedereen die ons kwam sponsoren tijdens de eetdagen, hopelijk hebben jullie ervan genoten en was het lekker. :) Ook dank aan iedereen die ons hielp er een top-editie van te maken. EETDAGEN en CHIROBAR

Beste chirovrienden,
 
Volgende week (4 en 5 maart) is het eindelijk zo ver, onze langverwachte eetdagen. Tijdens het weekend zal onze chirobar geopend zijn voor, tijdens en na het eten. Zaterdag openen we om 16u en zondag zullen we ook de match van KV Mechelen uitzenden om 16u. Allen welkom.
 
Hopelijk tot dan!
Recenter nieuws Ouder nieuws

 


website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.be