Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Speelclub

De 8-10 - jarigen en hun leiding duiken onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Onze speelclubbers gaan mee op een volledig tentenkamp en gaan in het jaar met de groep op weekend.

Net zoals bij de Petoeters duurt een chirozondag van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart jullie leiding voor grotere activiteiten en krijg je een frisdrankje op de chiro.programma Speelclub

Liefste Speelclub en speelclubouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. We vragen om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje.

. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer, we spelen namelijk vooral buiten. 

De speelclub heeft Chiro van 14u00 tot 17u00.

We willen iedereen vragen een drinkbus mee te nemen.

Komende zondagen:

 

01/10

Haal de echte Picasso's in jullie maar naar boven want vandaag gaan we het lokaal versieren. Jullie mogen van thuis extra versiering meebrengen.

08/10

Proper blijven is geen optie, we spelen ruwe spelen.

15/10

Smeer de kuitjes maar in want het is cross in Leest. We spreken hierbij af om 14 uur aan de frituur in leest en hier mogen ze ook terug opgehaald worden om 17 uur. Inschrijven voor deze dag is verplicht, de link volgt nog.

22/10

Vandaag spelen we enkel jullie favoriete spelletjes.

 

Oktoberfesten weekend

Vrijdag 27/10: Dia avond
Hierbij worden er foto's van het afgelopen kamp gepresenteerd. Wil je graag zien hoe je kleine spruit het kamp heeft beleefd? Kom dan zeker een kijkje nemen op de chiro, de deuren gaan open om 19 uur en we gaan van start om 20.

Zaterdag 28/10: WinterBBQ
Inschrijven hiervoor is verplicht en volgt nog via mail en op papier.

Zondag 29/10: geen chiro
Leiding moet alles van het weekend opruimen.

 

05/11

Vandaag verkennen we Heffen via sporenspel.

12/11

China,Brazilië of toch liever België. Vandaag zien we het allemaal op onze reis rond de wereld.

 

 

Tot zondag! 

Jullie leiding: Floor en Kobe

Leiding speelclub

speelclub

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters