Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Speelclub

De 8-10 - jarigen en hun leiding duiken onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Onze speelclubbers gaan mee op een volledig tentenkamp en gaan in het jaar met de groep op weekend.

Net zoals bij de Petoeters duurt een chirozondag van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart jullie leiding voor grotere activiteiten en krijg je een frisdrankje op de chiro.programma Speelclub

Liefste Speelclub en speelclubouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. We vragen om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje.

Hou zeker het weekend van 29 april tot 1 mei vrij, want dan gaan we op speelclubweekend. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer, we spelen namelijk vooral buiten. 

De speelclub heeft Chiro van 14u00 tot 17u00.

We willen iedereen vragen een drinkbus mee te nemen en een mondmasker op te zetten tot je op je lijn in formatie staat. Het dragen van een mondmasker is binnen verplicht, geef uw kind er dus voldoende mee.

 

Komende zondagen:

01/05

Een van de leukste momenten van het jaar, wij gaan op weekend!!! 

De mail hiervoor is verstuurd, mocht je de mail niet ontvangen hebben mag je ons een mailtje of berichtje sturen!

08/05

Haal jullie inner Usaine Bolt en Michael Phelps boven en win zoveel mogelijke goude medailles tijdens olympische spelen.

15/05

Vandaag is het een speciale Chiro zondag. We spelen met alle Chiro's van Mechelen een groot spel. Plaats: Bloso domein Hofstade. Dit gaat door van 12u55 tot 17u10. De Leden worden op het Bloso domein verwacht en worden hier ook opgehaald. We komen dus NIET samen op de Chiro. Gelieve ook 4 euro mee te nemen. Dit is voor de inkom en een drankje.

22/05

Vandaag doen we onze best off spelen! Nog eens goed ravotten voor we een paar weken geen Chiro hebben.

29/05:

Geen Chiro!

5/06:

Geen Chiro

12/06:

Geen Chiro

19/06:

Geen Chiro

26/06:

Deze week is het toch Chiro!! We aan er iets leuks van maken de voorlaatste week voor kamp.

3/07:

We gaan met zen allen naar de zee, joepiee!! Meer info hierover volgt

 

Tot zondag! 

Jullie leiding: Ode, Julie, Senne, Cédric en Jasmine

Leiding speelclub

speelclub

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters