Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste voorlopig van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag is voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

Zondag 4 december 2022 

De sint komt vandaag naar de chiro! Zijn jullie braaf geweest of moeten jullie mee in de zak van zwarte piet? Neem allemaal al zeker een mooie tekening mee voor de Sint en zwarte piet! 

Zondag 11 december 2022 

Vandaag spelen we kringspelen! 

Zondag 18 decemeber 2022

Vandaag de laatste chirozondag voor Kerstmis en Nieuwjaar. Vandaag spelen we al jullie favoriete spelletjes en maken we kerstkoekjes. Tot zondag!! 

Zondag 25 December 

Vandaag is het Kerstmis dus ook spijitg genoeg geen chiro. 

Zondag 1 januari 2023 

Gelukkig nieuwjaar aan alle petoeters van jullie favoriete leiding <33 

Spijtig genoeg vandaag ook geen chiro. 

Zondag 8 januari 2023 

Vandaag is het chiro en krijgen jullie invalleiding van de apsi's, verdere info volgt nog!! 

 

Schrijf zeker het weekend 17-18-19 februari in de agenda. Dit weeekend vindt het petoeterweekend plaats. Meer info volgt later. 

 

Lieve groetjes de petoeterleiding <3

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters