Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Keti's

Een goede keti (14-16) luistert altijd naar de leiding, komt altijd op tijd, is altijd in piekfijne bewegingskledij uitgedost, drinkt niet, rookt niet, kijkt niet naar iemand van het andere geslacht, praat niet met een volle mond, lacht niet hardop, gaat niet naar fuiven, en gaat altijd netjes op tijd naar bed. Waarschijnlijk komen deze stellingen nogal ongeloofwaardig over. Het is dan ook haast onmogelijk om een omschrijving te geven van "de ketiploeg". De ene ploeg is de andere niet. Gelukkig maar! Een ketiploeg is niet altijd de gemakkelijkste afdeling, maar daarom juist des te boeiender. Luisteren is dikwijls niet aan hen besteed, en van meelopers krijgen ze het zeker op de heupen. Een koppige, eigenwijze bende met een eigen mening! Die eigen mening siert onze keti's en vraagt een sterk inlevingsvermogen van hun leiding. De ene keti houdt van avontuur, de andere weer niet. De ene zondag zijn ze superactief, en de week daarna kunnen ze zo passief zijn dat ze met geen stokken uit hun favoriete zetels te krijgen zijn. Vlotten bouwen, muurklimmen, een holbewonerdag, de Kramp, dropping, nachtspel ... het zijn maar een paar van de zovele dingen waar keti's dol op zijn. Uiteraard houden ze van kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook thema's als racisme, Amnesty International, seks, drugs en nog veel meer boeien hen enorm - en dat is maar goed ook, want daar zijn ze tenslotte keti voor.

Een ketizondag is voorlopig van 14u tot 18u30 en zij eten ’s avonds gezellig met zen allen frietjes. Het lidgeld bedraagt €1,00 per zondag.programma Keti

Vrienden,

(Bijna) elke zondag geven wij leiding van 14u tot 18u30. Wegens het latere uur, is er voor de leden elke week de mogelijkheid om op de Chiro frietjes te eten. Vergeet hiervoor geen centjes mee te nemen.

Het is de bedoeling dat elke Keti wekelijks 1 euro meeneemt. Indien je bij het avondeten nog een drankje wilt, is het een euro extra.

Vervolgens willen we jullie nog graag informeren over het aantal keer aanwezig zijn. Er is besproken dat elk lid minstens de helft van de zondagen aanwezig moet zijn om mee op kamp te mogen. Indien er een geldige reden is om niet aan de helft te geraken, gelieve ons bij de aanvang van het jaar daarvan op de hoogte te brengen. Zo kunnen we samen tot een overeenkomst komen. Indien je niet de helft van de zondagen aanwezig bent, kan je niet mee op kamp.

Trouwens, je komt best met de fiets naar de Chiro indien mogelijk. Zo kunnen we ons makkelijk verplaatsen.

 

Programma:

Zondag 1/05: 

Vandaag starten we met balspelen, nadien volgen gratis frietjes ter afscheid van 't Smullerke met tenslotte het uitdelen van het langverwachte kampboekje! 

 

Zondag 8/05: 

Vandaag zijn het favoriete spelen, denk dus zeker al eens na welk spelletje niet mag ontbreken. 

 

Zondag 15/05: 

Vandaag is het Gewestdag op het Blosoterrein van Hofstade. We spreken af om 13 uur in Hofstade aan de inkom en de zondag eindigt om 17u10. Het zijn dus geen frietjes en we vragen om jullie vervoer zelf te regelen. Neem zeker 4 euro mee. 

 

Zondag 22/05: 

Chiro

 

Zondag 29/05: 

Vandaag geen chiro wegens de examens van de leiding. 

 

Zondag 5/06: 

Vandaag geen chiro wegens de examens van de leiding.

 

Zondag 12/06: 
Vandaag geen chiro wegens de examens van de leiding.

 

Zondag 19/06: 

Vandaag geen chiro wegens de examens van de leiding.

 

Zondag 26/06: 

Chiro

 

Woensdag 29/06: 

Wil je mee op bivak? Vergeet je dan vandaag niet te komen inschrijven op de chiro. We starten om 20u. 

 

Zondag 3/07: 

Vandaag trekken we met de gehele chiro naar de zee, meer info volgt in jullie mailbox. Laat zeker weten of je erbij kan zijn. 

 

Zondag 10/07: 

geen chiro

 

Zondag 17/07: 

Geen Chiro, de leiding is de containers aan het inladen. 

 

21-31/07: BIVAK! 

 

Zondag 7/08: 

Geen Chiro, de leiding is de containers aan het uitladen . 

 

Zondag 14/08: 

Chiro

 

Zondag 21/08: 

Chiro

 

Zondag 28/08: 

Laatste zondag Chiro, kom zeker met de fiets. 

 

Zondag 4/09:

Rommelmarkt, geen chiro. 

 

Vele Chirogroetjes

De Ketileiding

 

Charlotte Cluytens                      charlotte at chiroheffen.be

Caro Candries                            caro at chiroheffen.be

Reinout Bonte                            reinout at chiroheffen.be

Lore Van Steen                            lorevs at chiroheffen.be

 

 

Leiding ketis

ketis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters