Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Aspi's

Aspirant (16-18): dat ben je 'zeven op zeven', niet zomaar eventjes één zondagnamiddag per week. Aspirant: dat ben je fulltime, samen met een troep enthousiastelingen van jouw leeftijd. Een goeie sfeer in een hechte groep, daar wordt keihard aan gewerkt. Een echt oranje-gevoel, en dan is er van alles mogelijk. Van hevige (kracht)spelen, stevige discussies, knotsgekke competitiespelen, kinderachtige poppenkastopvoeringen tot groots opgezette projecten. Er wordt geen moeite gespaard. Aspi's en hun leiding zien het groots. Van een aspiploeg wordt wel wat verwacht. Engagement is bij hen belangrijk. De zondagen zijn niet langer 'vrijblijvend'; aspi zijn betekent dat je elke week paraat staat. Het engagement gaat over de grenzen van de eigen afdeling. De aspiploeg heeft een speciale plaats in de chirogroep: ze mogen al eens iets meer dan een andere afdeling. Hier hangt ook een grotere verantwoordelijkheid aan vast. Zo krijgen de aspiranten al eens een taak tijdens het zondagnamiddag-gebeuren: zorgen voor een groepsopening of een namiddag samen met de afdelingsleiding een programma in elkaar boksen voor de kleinsten. Ook op bivak hebben ze een speciale plaats en kunnen ze betrokken worden bij de bivakvoorbereidingen, de groepsdag, het voor- of nakamp ... De jongere afdelingen durven al eens opkijken naar de 'grote' aspi's. Maar bovenal zijn ze natuurlijk nog aspirant, en daar moeten ze volop van kunnen genieten. Wil je ze aan het werk zien, trek dan maar eens naar een aspifuif! Of misschien loop je een zingende aspigroep tegen het lijf op één of ander groot evenement. Je herkent ze aan hun chirokledij met oranje tint. Begroet ze vriendelijk!

Onze aspiranten zijn voorlopig welkom van 14u tot 19u en eten natuurlijk frieten op de chiro. Lidgeld bedraagt €1,00/week.programma Aspi

Een mondmasker is nog steeds verplicht mee te nemen naar de Chiro!

 

Dag aspiranten en aspi-ouders,

 

Komende zondagen:

Zondag 01/05 

Vandaag spelen we een dorpsspel   

Zondag 08/05 

Favoriete spelen 

Zondag 15/05 

Speciale Chiro zondag: Deze zondag gaan we met zen allen naar de Chiro Gewestdag. Dit is een dag waarop er spelletjes gespeeld worden met alle deelnemende Chiro's van Mechelen. Het evenement gaat door in het BlosoDomein van Hofstade. Het evenement is bedoeld voor de speelclubbers tot aspi's. De petoeters hebben dit weekend een gewone zondag op ons chiro terrein. Het evenement gaat door van 12u55 tot 17u10. Gelieve uw kind daar af te zetten en ook terug op te halen. We komen dus niet samen op onze Chiro! Gelieve voor deze activiteit ook 4 euro mee te nemen. Dit voor de inkom en een drankje.

Zondag 22/05: 

Chiro

 

Zondag 29/05: 

Geen chiro 

 

Zondag 5/06: 

Geen chiro

 

Zondag 12/06: 
Geen chiro

 

Zondag 19/06: 

Geen chiro

 

Zondag 26/06: 

Vandaag gaan we op uitstap naar Walibi!! Meer info volgt per mail. 

 

Woensdag 29/06: 

Ga je mee op bivak? Vergeet je dan vandaag niet te komen inschrijven op de chiro. We starten om 19u. 

 

Zondag 3/07: 

Vandaag trekken we met de gehele chiro naar de zee, meer info volgt in jullie mailbox. Laat zeker weten of je erbij kan zijn. 


Groetjes,

Jullie leiding:

Lennert S & Lennert DC

 

Leiding aspis

aspis

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters