Ga naar de nieuwtjes pagina Informatie over o.a. de verhuur Like us op de facebookpagina Onze oudleidingsvereniging Heffen-af stelt zich voor Ga naar ons grote fotoboek Onze leidingsploeg Wat staat er de komende maand op de agenda Bekijk van alle afdelingen hun programma

Petoeters

De jongsten zijn welkom bij de Petoeters (6-8 jaar). Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heks. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Ook de kleinsten gaan bij ons mee op een volledig tentenkamp en hebben hun eigen miniweekend.

Een chirozondag is voor de kleinste voorlopig van 14u tot 17u. Voor € 1,00 per zondag spaart de afdelingskas voor grotere en leukere activiteiten. Je krijgt er ook een frisdrankje voor.programma Petoeters

Liefste petoeters en petoeterouders

Hieronder zal steeds het programma te vinden zijn voor de komende weken. Een chirozondag is voor de petoeters van 14 uur tot 17 uur. We vragen ook om wekelijks 1 euro mee te nemen voor een drankje. Van 21 tot 31 juli gaan we op kamp. Om ons 10 dagen te amuseren, verwachten we dat jullie zeker de helft van het aantal zondagen van het jaar aanwezig zijn. Vergeet verder niet om jullie naam in je uniform te schrijven en je te kleden naar het weer.

Zondag 25 December 

Vandaag is het Kerstmis dus ook spijitg genoeg geen chiro. 

Zondag 1 januari 2023 

Gelukkig nieuwjaar aan alle petoeters van jullie favoriete leiding <33 

Spijtig genoeg vandaag ook geen chiro. 

Zondag 8 januari 2023 

Na een beetje vertraging is het vandaag kerstspel. We beginnen om 10 uur, s'middags kofffiekoeken en chocomelk, chiro is gedaan om 15 uur. Vergeet geen 5 euro mee te brengen. 

15 januari

Jullie leiding heeft examens, maar het is toch chiro :) Jullie krijgen invalleiding van de apsi's, verdere info volgt nog!! 

22 januari

Jullie leiding heeft nog steeds examens. Dus krijgen jullie invalleiding van de apsi's, verdere info volgt nog!! 

29 januari

Jullie leiding zit nog steeds met de neus in de boeken. Jullie krijgen nog een laatste keer invalleiding van de apsi's, verdere info volgt nog!! 

5 februari

Geen chiro :(( De leiding is het kamp aan het voor bereiden. 

12 februari

Vandaag gaan we met de hele chiro schaatsen in Mechelen. Meer info volgt via mail.

17-18-19 februari

JEEEJ, dit weekend is het petoeterweekend in onze eigen chiro lokalen. Meer info volgt later via mail.

Lieve groetjes de petoeterleiding <3

Leiding petoeters

petoeters

website: chiroheffen.be | e-mail: leiding at chiroheffen.beAspi's Keti's Tito's Rakwi's Speelclub Petoeters